Informatie voor standhouders

De Landelijke Dag vindt in 2024 plaats op zaterdag 30 november. Op de beursvloer is ruimte voor stands van onder meer reisorganisaties, uitgevers, natuurorganisaties, kunstenaars en aanbieders van camera's en optiek.

Welke mogelijkheden zijn er voor standhouders?

Het is mogelijk om één of meerdere standruimtes aan te vragen. Op de beursvloer kun je informatie verstrekken, producten verkopen of demonstraties geven. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

Wat kost een standruimte?

De kosten voor een standruimte (1,20 bij 1,00 meter) zijn afhankelijk van de aard van uw organisatie. Aanbieders van optiek en fotografie betalen 225 per ruimte. Reisbureaus en uitgeverijen betalen 115 euro. Voor antiquariaten, kunstenaars, adviesbureaus en onderwijsinstellingen geldt een gereduceerd tarief van 60 euro. Vogelwerkgroepen, soortwerkgroepen en natuurorganisaties (ANBI) betalen 25 euro.

Kan ik kiezen waar mijn stand komt te staan?

Op basis van de belangstelling en de beschikbare ruimtes maakt Sovon een indeling van de beursvloer. We richten de ruimtes daarbij zoveel mogelijk thematisch in. Je kunt daarbij niet kiezen waar je stand komt te staan. Heb je speciale wensen, neem dan contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl.

Hoeveel bezoekers kan ik bij mijn stand verwachten?

We verwachten rond de 2.000 betalende bezoekers te ontvangen. Daarnaast zijn er zo'n 300 extra aanwezigen, zoals organisatie, sprekers en andere standhouders. 

Zijn er extra mogelijkheden om mijn organisatie onder de aandacht te brengen?

Ook dit jaar zijn er mogelijkheden om te adverteren, of om de Landelijke Dag te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Suzanne van der Horst, suzanne.vanderhorst@sovon.nl, 024 - 7 410 433.

Contact

Renate Eertink

Office manager
Renate Eertink

Suzanne van der Horst

Fondsenwerver
Suzanne van der Horst