Landelijke Dag

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De jubileumeditie van 2023 is op zaterdag 25 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Programma

Tijdens de Landelijke Dag kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Met speciale aandacht voor 50 jaar vogelveranderingen, een feestelijke afsluiting van het jubileumjaar van Sovon en interessante inhoudelijke vogellezingen. 

Wil je er op tijd bij zijn als de kaartverkoop van de Landelijke Dag van start gaat? Meld je dan aan voor de verzendlijst via de link hieronder. Zodra de kaartverkoop begin oktober start, ontvang je hierover bericht. Kaarten kosten 10 euro voor leden en vrijwilligers. Niet-leden of -vrijwilligers betalen 15 euro. Voor studenten geldt een speciaal tarief van 2,50 euro.

Killian Mullarney

Uitgelicht

Een van de hoofdsprekers tijdens de Landelijke Dag is de Ierse vogelkenner en -illustrator Killian Mullarney, bij veel vogelliefhebbers bekend als de illustrator van de Collins Bird Guide, ook wel bekend als de ANWB Vogelgids. 

Daarnaast is hij een van de drijvende krachten achter The Sound Approach, het platform om de kennis over vogelzang onder vogelaars te bevorderen.

Meer sprekers worden in de komende maanden bekend gemaakt.

Lezingen terugkijken

De lezingen van 2022 vanuit de Schouwburgzaal zijn terug te kijken op ons YouTubekanaal. Van de overige lezingen zijn de presentaties voor zover mogelijk beschikbaar via SlideShare.

De expohal in de Midden Nederland Hallen