Sovon-nieuws ook op natuurtijdschriften.nl

Sinds kort zijn meer dan 900 artikelen uit ons blad Sovon-nieuws te lezen via de website natuurtijdschriften.nl. Het gaat om alle jaargangen tot en met 2021. Daarmee zijn allerlei artikelen over vogels, vogeltellingen en -onderzoek nu nog makkelijker te vinden. 

Covers van Sovon-nieuws

Het platform natuurtijdschriften.nl is de laatste jaren uitgegroeid tot dé plek waar allerlei artikelen over de natuur in Nederland zijn te vinden. Ook zijn er veel bladen van vogelwerkgroepen te raadplegen. Daar mag Sovon-nieuws natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom hebben we alle relevante artikelen vanaf de start van het blad in 1987 tot en met 2021 op de website geplaatst. Vanaf nu zullen de artikelen van een nieuwe jaargang eens per jaar worden geüpload. Wil je de meest recente stukken meteen kunnen lezen, word dan lid van Sovon. Dan krijg je het blad op de mat of digitaal toegestuurd. 

Ondertussen werken we samen met de Nederlandse Ornithologische Unie ook aan het beschikbaar maken van artikelen uit het blad Limosa op natuurtijdschriften.nl. Binnenkort dus nog meer digitaal leesvoer voor de vogelliefhebber.