Landelijke Dag online

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. Het programma is dit jaar volledig online. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers.

Datum: zaterdag 28 november 2020
Online programma

Online lezingenprogramma

Je kunt op 28 november van 10.00 tot 17.00 uur het programma volgen op drie streams op YouTube. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers. Na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar.

Lezingenprogramma »

De komende dagen wordt het programma nog aangevuld. 

Standhouders

Naast het lezingenprogramma komt er op onze website een breed aanbod van standhouders met reizen, optiek, boeken en natuurorganisaties. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden om elkaar ook online te ontmoeten. Hierover maken we binnenkort meer bekend.

Landelijke Dag podcast

Ook als luisteraar kun je de Landelijke Dag meemaken. De bekende podcaster en cabaretier Begijn Le Bleu interviewt sprekers en auteurs van boeken en neemt je mee achter de schermen van de Landelijke Dag. 

Aanmelden

Het lezingenprogramma is vrij toegankelijk (wel met vooraf aanmelden). Mocht dit programma je bevallen, stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.
 

 

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen