Stages

Sovon heeft met enige regelmaat stage- of afstudeerplaatsen op HBO- en WO-niveau. Hieronder staan de project(en) waarvoor we studenten zoeken die concreet bij kunnen dragen aan ons onderzoek. De contactpersoon die erbij vermeld staat kan je alles vertellen over dat specifieke project.

In het voorjaar hebben af en toe ruimte voor een MBO-student voor veldwerk. Kennis van de vogelsoorten is dan een voorwaarde.

Zoek je andere type stage dan een bijdrage aan een onderzoeksproject of een ander onderwerp? Stuur dan een mail met daarin tenminste opleiding, onderwerp/opdracht, gewenste periode en je motivatie naar  . Mogelijk kunnen we je helpen, maar hou er rekening mee dat meer verzoeken krijgen dan dat we plaatsen hebben.

Sovon occasionally has internships for both students of applied sciences (higher education) and research students. Here below you find the current positions we have.

Stageonderwerpen Sovon

 

Stagiair (hbo) ontwikkeling online watervogelcursus

Deze stageplaats van 2 of 3 maanden is een mooie kans om kennis te maken met één van de twee grootste projecten van Sovon: het watervogelproject. Voor dit project tellen jaarlijks bijna 2000 waarnemers watervogels in telgebieden verspreid over heel Nederland. Om nieuwe waarnemers op te leiden, maken we onder meer gebruik van online cursussen. Voor het watervogelproject zijn we net begonnen met de ontwikkeling van een cursus.

De stageopdracht

Samen met een teamgenoot van het team Communicatie werk je aan de online cursus over watervogels. Je ontwikkelt mee aan een online leerlijn, lessen, oefeningen en toetsmateriaal.

Over jou

  • Je volgt een hbo-opleiding communicatie, multimediadesign, toegepaste biologie of  bos- en natuurbeheer.
  • Idealiter ben je vogelaar en anders je verdiept je natuurlijk graag in het onderwerp.
  • Je bent creatief.
  • Je hebt basiskennis van ELO (elektronische leeromgevingen) en HMTL.

Wij bieden

  • Een leuke stageplek op ons kantoor in Nijmegen
  • Een gemotiveerd en creatief team om je heen
  • Een ervaren en betrokken stagebegeleider
  • Een bescheiden stagevergoeding.

Meer informatie

Voor meer informatie of heb je interesse, neem dan contact op met Albert de Jong.