Stages

Sovon heeft met enige regelmaat stage- of afstudeerplaatsen op HBO- en WO-niveau. Hieronder staan de project(en) waarvoor we studenten zoeken die concreet bij kunnen dragen aan ons onderzoek. De contactpersoon die erbij vermeld staat kan je alles vertellen over dat specifieke project.

In verband met de huidige Covid-maatregelen nemen we momenteel geen stagiairs aan. Voor stages die plaatsvinden in de loop van 2021 kan wel worden gereageerd zodra de beperkingen zijn opgeheven. Houd hiervoor eerst onze website goed in de gaten.

In het voorjaar hebben af en toe ruimte voor een MBO-student voor veldwerk. Kennis van de vogelsoorten is dan een voorwaarde.

Zoek je een ander type stage dan een bijdrage aan een (onderzoeks)project? Stuur dan een mail met daarin tenminste opleiding, onderwerp/opdracht, gewenste periode en je motivatie naar pz@sovon.nl. Mogelijk kunnen we je helpen, maar hou er rekening mee dat meer verzoeken krijgen dan dat we plaatsen hebben.

Sovon occasionally has internships for both students of applied sciences (higher education) and research students. Below you can find the current positions we have.

Stageonderwerpen Sovon (internships)