Basislidmaatschap met gratis herkenningskaart en Vogelbalans

Voor €20,00 per jaar steun je het werk van Sovon, en daarmee het onderzoek dat de basis vormt voor het natuurbeleid in ons land. (Oud) waarnemers en andere vrijwilligers die een bijdrage leveren aan het werk van Sovon kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. Dit geldt ook voor leden van Vogelwerkgroepen en jonge vogelaars t/m 25 jaar.

Als lid ontvang je viermaal per jaar Sovon-Nieuws, waarin actuele informatie staat over de vogelstand, interviews met vogelonderzoekers en de eerste resultaten van tellingen. Daarnaast krijg je de jaarlijkse Vogelbalans & 10% korting in de webwinkel. Wie nu lid wordt van Sovon, ontvangt gratis de Herkenningskaart (wilde) Dieren in de tuin. Hierop vind je 150 meest voorkomende diersoorten in de tuin. Ook leuk om anderen enthousiast te krijgen! Als klap op de vuurpijl ontvang je ook al het laatste nummer van dit jaar met de jaarlijkse Vogelbalans. Dit jaar heeft het als thema Exoten. 

Meld je aan als lid »


Meld je aan als lid met korting »

 

Pluslidmaatschap

Je kunt ook pluslid worden. Met een pluslidmaatschap wordt je lidmaatschap uitgebreid met een abonnement op Limosa, het kwartaaltijdschrift van Sovon en de NOU voor de vogelaar die nòg meer wil weten. Je betaalt dan slechts €37,50 per jaar i.p.v. €39,00. 

Meld je aan als pluslid »

 

Meld je aan als pluslid met korting »

 

 

Lidmaatschap voor Vogelwerkgroepen

Vogelwerkgroepen betalen een bedrag van €27,50 en ontvangen hiervoor viermaal per jaar twee exemplaren van Sovon-Nieuws en korting op uitgaven van Sovon ten behoeve van eigen bibliotheek en/of archief. Een pluslidmaatschap voor Vogelwerkgroepen bedraagt €45,00. De VWG krijgt dan ook een abonnement op Limosa.

Vogelwerkgroep aanmelden als lid »

Vogelwerkgroep aanmelden als pluslid »
 

Machtiging: groot gemak en kostenbesparend

Help Sovon kosten te besparen door een doorlopende machtiging in te vullen, te onderteken en op te sturen naar ons antwoordnummer. Je kunt aangeven welk lidmaatschap je wilt en voor welk contributiebedrag.

Machtigingsformulier (zelf afdrukken)

 

Afmelden als lid?

Wil je niet langer lid zijn van Sovon, neem dan contact op via info@sovon.nl of bel 024 7 410 410.

 

Lidmaatschapsvoorwaarden
In de statuten van Sovon vind je de lidmaatschapsvoorwaarden van de vereniging op een rij. Vragen? Neem dan contact met ons op.