Landelijke Dag

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De dag vond dit jaar volledig online plaats op zaterdag 27 november 2021.  

Programma

Ook dit jaar was er een inspirerend programma met lezingen van topsprekers. Speciale aandacht was er voor roofvogels en insectenetende zangvogels. Daarnaast waren er interviews met auteurs van pas verschenen boeken. En tussen de lezingen door kon je je laten bijpraten door onze optiekpartners over de nieuwste modellen kijkers en telescopen.

Begin december zijn de lezingen terug te kijken op ons YouTubekanaal.

Boeken en Vogelbalans

Rond de Landelijke Dag verschijnen er veel prachtige boeken over vogels. Zo presenteren we Verschenen of verdwenen over 120 jaar broedvogels in beweging, en de Veldgids Vogels Vergelijken over lastige duo's. Eind december verschijnt ook de Vogelbalans met het jaaroverzicht van de vogelstand in Nederland en daarnaast een speciaal themadeel over roofvogels.

Bestel de boeken in onze webwinkel via de buttons hieronder. Ook kun je een exemplaar van de Vogelbalans aanvragen. Leden van Sovon krijgen deze automatisch thuisgestuurd.

KNNV

KNNV

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen

Ecoresult