Wat zingt daar

€16.95incl. btw

Nominatie shortlist Jan Wolkers Prijs 2020 - Een prettige vogelgids voor iedereen vogels aan hun zang wil leren herkennen. Ideaal voor beginners! Veel mensen kennen de vogels wel aan hun verenkleed, maar hebben moeite om ze te herkennen aan hun geluid. Deze gids behandelt de zang van de meest algemene vogels van tuin en park. Daarbij volgen we de maanden van het jaar.

De geluiden van de vogels worden uitgelegd aan de hand van uitgebreide beschrijvingen, notenschrift, ezelsbruggetjes en interessante weetjes.

Een vereenvoudigde determinatiesleutel, een vogelzangkalender en overzichten van vogels per biotoop en vogelzang per etmaal completeren het geheel. Met prachtige nieuwe tekeningen van Elwin van der Kolk.

Ideaal om vanuit eigen huis de vogelgeluiden te leren kennen, maar ook voor cursussen vogelzang.

Aanvullend kun je de app BirdSounds Europe >> downloaden. Deze uitgebreide app biedt via de collectie 'Wat zingt daar?' gemakkelijk toegang tot de in het boek beschreven geluiden. 'BirdSounds Europe' is voor de iPhone verkrijgbaar via de appstore van Apple en voor Android-toestellen via de Play Store van Google.

"Met dit boekje op schoot kun je in je tuin, op je balkon of in de natuur gaan zitten om vogeltjes aan hun zang te herkennen. Echt heel leuk!" - lezersreactie

"Een toegankelijk boek voor beginners; trouwens ook voor gevorderde vogelaars staan er interessante wenken in" - Vogeldagboek >>

In samenwerking met Vogelbescherming Nederland, Sovon en BirdSounds Europe.