Informatie voor standhouders 

Landelijke Dag 2019

Op deze pagina vind je alle informatie voor standhouders. 

De Landelijke Dag vindt dit jaar plaats:

  • op zaterdag 30 november in de Reehorst in Ede

Aanmelden

Inschrijving als standhouder is niet meer mogelijk. 

 

 

 

 

 

Contact

Heb je vragen of wil je praktische zaken afstemmen, neem dan contact op met de standhouderscoordinator Renate Eertink:

Sponsoren

De Landelijke Dag trekt jaarlijks ruim 2000 bezoekers, van vogelliefhebbers tot professionals. Een mooie gelegenheid om je organisatie in beeld te brengen. 

Bekijk de mogelijkheden » 

 

Veelgestelde vragen

Wat kost een standruimte?

Een standaard standruimte (1,50 bij 1,00 meter) kost 90 euro. Voor antiquariaten, kunstenaars, adviesbureau's en onderwijsinstellingen geldt een gereduceerd tarief van 50 euro. Non-profit instellingen betalen 20 euro. Het is mogelijk om meerdere standruimtes af te nemen. 

Hoeveel vrijkaarten krijg ik als standhouder?

Iedere standhouder krijgt standaard twee gratis toegangskaarten. Deze zijn bedoeld voor de bemensing van je stand. Wil je meer vrijkaarten, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding. Dit zijn dan toegangskaarten tegen een gereduceerd tarief van 50% met een maximum van 4 extra kaarten. Sponsoren krijgen standaard tien vrijkaarten.

De auteur van ons boek wil graag signeren op de Landelijke Dag. Kan dat?

Op de Landelijke Dag zijn verschillende signeersessies. Dit nemen we op in het programma, mits ze voor 1 oktober zijn aangemeld. Neem contact op met Albert de Jong om locatie en tijd af te stemmen.

Kan ik kiezen waar mijn stand komt te staan?

Om het voor bezoekers zo duidelijk mogelijk te maken, hanteren we thema's bij de indeling van standhouders. Zo is er een reisplein, een boekenplein, optiek, kunst, natuurorganisaties en een ruimte voor verschillende vogelorganisaties. We houden zoveel mogelijk vast aan deze indeling.