Informatie voor standhouders

De Landelijke Dag vindt in 2021 plaats op zaterdag 27 november. Op de beursvloer is ruimte voor stands van onder meer reisorganisaties, uitgevers, natuurorganisaties, kunstenaars en aanbieders van camera's en optiek.  

Aanmelden

Heb je interesse in een stand op de Landelijke Dag? Via dit formulier kun je je belangstelling aangeven. 

Aanmelden kan tot 15 oktober.


 

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden om als standhouders aanwezig te zijn, neem dan contact op met de standhouderscoordinator Renate Eertink:

Adverteren / sponsor

Er zijn diverse mogelijkheden om je organisatie extra onder de aandacht te brengen. Neem voor meer informatie contact op met Marcel Wortel:
 

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er voor standhouders?

Het is mogelijk om één of meerdere standruimtes aan te vragen. Op de beursvloer kun je informatie verstrekken, producten verkopen of demonstraties geven. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

Wat kost een standruimte?

Een standaard standruimte (1,50 bij 1,00 meter) kost 100 euro. Voor antiquariaten, kunstenaars, adviesbureau's en onderwijsinstellingen geldt een gereduceerd tarief van 60 euro. Non-profit instellingen betalen 25 euro.

Voor wat betreft optiek gaan we onze samenwerking met hoofdsponsor Meopta & Vogelinformatiecentrum Texel verder versterken. Nieuw daarbij is een speciaal optiekplein waarbij geselecteerde optiekmerken (geen winkels) centraal staan. Hiervoor gelden aparte afspraken en tarieven. Wil je meer weten, neem dan contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl

Kan ik kiezen waar mijn stand komt te staan?

Op basis van de belangstelling en de beschikbare ruimtes maakt Sovon een indeling van de beursvloer. We richten de ruimtes daarbij zoveel mogelijk thematisch in. Je kunt daarbij niet kiezen waar je stand komt te staan. Heb je speciale wensen, neem dan contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl

Hoeveel bezoekers kan ik bij mijn stand verwachten?

De landelijke dag biedt ruimte voor 1.200 betalende bezoekers. Daarnaast zijn er zo'n 300 extra aanwezigen, zoals organisatie, sprekers en andere standhouders. 

Zijn er extra mogelijkheden om mijn organisatie onder de aandacht te brengen?

Ook dit jaar zijn er mogelijkheden om te adverteren, of om de Landelijke Dag te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Marcel Wortel, marcel.wortel@sovon.nl, 06-10305086.