Informatie voor standhouders

De Landelijke Dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 november. Er is een online programma met lezingen. Voor standhouders zijn er mogelijkheden zichzelf online te presenteren aan de bezoekers.  

Aanmelden

Heeft u interesse in een online stand op de Landelijke Dag? Via dit formulier kunt u uw belangstelling aangeven.

 


 

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden om als standhouders online aanwezig te zijn, neem dan contact op met de standhouderscoordinator Renate Eertink:

Sponsoren

Er zijn diverse mogelijkheden om uw organisatie extra onder de aandacht te brengen. Neem voor meer informatie contact op met Marcel Wortel:
 

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er voor standhouders?

De Landelijke Dag vindt dit jaar volledig online plaats. Hiervoor bieden we op de website van Sovon digitale standruimte. Dit is een button op onze website, bestaande uit een titel en tekst (30 woorden) met een afbeelding (220 pixels breed, max. 220 pixels hoog). Hiermee worden online deelnemers doorverwezen naar uw eigen website, of een eigen informatiepagina op de Sovon website. Zie ook onze voorwaarden.

Wat kost een standruimte?

Een standaard standruimte (1,50 bij 1,00 meter) kost 100 euro. Voor antiquariaten, kunstenaars, adviesbureau's en onderwijsinstellingen geldt een gereduceerd tarief van 60 euro. Non-profit instellingen betalen 25 euro. 

Voor wat betreft optiek gaan we onze samenwerking met hoofdsponsor Meopta & Vogelinformatiecentrum Texel verder versterken. Nieuw daarbij is een speciaal optiekplein waarbij geselecteerde optiekmerken (geen winkels) centraal staan. Hiervoor gelden aparte afspraken. Wilt u meer weten: neemt u contact op met Renate Eertink, renate.eertink@sovon.nl

Kan ik kiezen hoe mijn stand er online uit komt te zien?

Op basis van de belangstelling, maakt Sovon een indeling van de 'beursvloer' op de website. Heeft u hiervoor speciale wensen, neem dan contact op met Marcel Wortel, marcel.wortel@sovon.nl

Hoeveel bezoekers kan ik bij mijn stand verwachten?

Op de website verwachten we zo'n 2.000 bezoekers gedurende de dag. De online standruimte gaat op 28 november live en blijft daarna nog een week beschikbaar voor bezoekers.

Zijn er extra mogelijkheden om mijn organisatie onder de aandacht te brengen?

Ook dit jaar zijn er mogelijkheden om te adverteren, of om de Landelijke Dag te sponsoren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Marcel Wortel, marcel.wortel@sovon.nl, 06-10305086.