Landelijke Dag 2015

De Landelijke Dag is een jaarlijks evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland.

  • Datum: zaterdag 28 november 2015
  • Locatie: De Reehorst, Ede
  • Vanaf 9.30 uur
  • Kosten: 10 euro. Leden en waarnemers 5 euro

Ruim 2500 bezoekers komen naar de Landelijke Dag die een platform biedt om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en nieuwe mensen te betrekken bij het onderzoek naar vogels.

Laatste nieuws

Aanmelden

Vermijd lange rijen bij de kassa en meld je vooraf aan voor de Landelijke Dag. Bovendien ontvang je bij vooraanmelding een gratis lot, waarmee je meedingt naar mooie prijzen. 

Aanmelden »

Bereikbaarheid

De Reehorst ligt op nog geen vijf minuten lopen van het treinstation Ede-Wageningen. We hopen dat zoveel mogelijk bezoekers gebruik maken van de speciale Landelijke Dag NS-dagkaarten. Voor 20 euro naar de LD en weer terug naar huis. Bestel uw dagkaart. Bekijk de Reisplanner.

Komt u toch met de auto? Parkeren kost 3,50 euro. 

Stands 2015

​Tijdens de Landelijke Dag profileren ruim 80 organisaties zich met een stand op de Landelijke Dag. Vogelwerkgroepen, boekhandelaren, reisorganisaties, kijkers en nog veel meer.

Meld je aan als standhouder »

Goedkoper met trein

Speciaal voor de bezoekers van de Landelijke Dag zijn er NS-dagkaarten beschikbaar voor €19,- per ticket (plus €1,- verzendkosten). Daarmee kun je vanuit iedere plaats in Nederland heen en weer naar Ede-Wageningen.

SNP sponsor Landelijke Dag 2015 natuurreizen vogelreizen

SNP sponsor Landelijke Dag 2015 natuurreizen vogelreizen