Landelijke Dag

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De volgende editie is op zaterdag 27 november 2021 in de Reehorst in Ede.  

Programma

Ook dit jaar kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Speciale aandacht is er voor roofvogels en insectenetende zangvogels. Daarnaast zijn er interviews met auteurs van pas verschenen boeken en kun je reis- en natuurorganisaties, uitgeverijen, kunstenaars en aanbieders van camera's en optiek vinden op de beursvloer.

Kaartverkoop start begin oktober

Vanaf begin oktober kun je op deze website je kaarten voor de Landelijke Dag kopen. Het is dit jaar niet mogelijk om aan de deur een kaartje te kopen. Tickets kosten 15 euro (leden en vrijwilligers betalen 10 euro). Dit bedrag is inclusief koffie en thee gedurende de hele dag.

Covid-19

Het hangt van de coronamaatregelen in november af of de Landelijke Dag door kan zoals gepland. Momenteel is het nog te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen. Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Terugkijken

Het lezingenprogramma vond in 2020 volledig online plaats. De gehele Landelijke Dag 2020 is terug te kijken op deze pagina

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen