Groene Concerten

Groene concerten op de WylerbergMuziek en natuur horen al eeuwen bij elkaar. En kómen letterlijk bij elkaar in Huize Wylerberg, op de stuwwal bij Beek-Ubbergen. Het ‘hart’ van deze prachtige, witte villa uit 1920 is namelijk een muziekzaal met een buitengewoon mooie akoestiek. Ooit werden hier regelmatig concerten gegeven. Op initiatief van het platform Groene Concerten en Sovon Vogelonderzoek Nederland is deze traditie teruggekeerd. 

 


MUZIEKTHEATER IN HUIS WYLERBERG

De concerten van 5 april en 10 mei gaan niet door i.v.m. de coronacrisis

Afgelast: TIK Theater speelt Begegnung – Ontmoeting

een muziektheatervoorstelling in het kader van 75 jaar vrijheid

  • Zondag 5 april 2020 om 14.00 uur, Huis Wylerberg
  • Entree € 12,50 incl. consumptie

De grensoverschrijdende muziektheatervoorstelling Begegnung – Ontmoeting is een bijzonder theaterstuk met muziek, poppen- en schaduwspel met als thema ’75 jaar vrijheid’. Het stuk wordt tweetalig opgevoerd, Nederlands en Duits.

Het verhaal

Moeder Karla (89 jaar) realiseert zich aan het einde van haar leven dat haar zwijgen diepe wonden heeft achtergelaten. Bij haar zelf en bij haar eigen dochters. Onzichtbare wonden van een oorlog die 75 jaar geleden werd uitgevochten. Na haar dood heeft Karla antwoorden voor haar dochters opgeschreven in dagboeken. Ze brengt haar dochters samen, dwingt hen elkaar te ontmoeten. Voor de dochters wordt duidelijk dat moeder haar hart heeft gevolgd. Met alle gevolgen van dien...

De voorstelling wordt opgevoerd door TIK Theater uit Emmerich.

Adres: Rijksstraatweg 178, Beek-Ubbergen

Contact: info.groeneconcerten@gmail.com

Let op: auto’s beneden aan de straat parkeren!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van concerten op de Wylerberg? Geef uw naam en e-mailadres door via info.groeneconcerten@gmail.com

Volg Groene Concerten via Facebook

Organisatie

De concerten worden georganiseerd door het Platform Groene Concerten in samenwerking met Sovon Vogelonderzoek Nederland.