Veelgestelde vragen - Bezoekers

Je kunt de online Landelijke Dag 2020 alleen bijwonen als je je daarvoor hebt aangemeld. Dat kan eenvoudig op onze website. Na aanmelding ontvang je vanzelf een link naar de pagina waarop je de Landelijke Dag kunt volgen.

Let op! Bij de bevestiging van je aanmelding in Eventbrite zit ook een link naar een evenementpagina. Je kunt deze pagina ook gebruiken (je hebt hiervoor een Eventbrite account nodig), maar we raden je aan de evenementpagina op de Sovon website te gebruiken.

Tijdens de lezingen kun je in de live chat op YouTube vragen stellen. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn in YouTube. De sprekers gaan na hun verhaal in op de vragen uit de chat. 

Je kunt andere bezoekers van de Landelijke Dag live ontmoeten op het digitale ontmoetingsplein. We maken hiervoor gebruik van de website Wonder.me. Om dit te kunnen gebruiken heb je een camera en microfoon nodig. Kijk hier voor aanvullende informatie over het gebruik van Wonder.me

Kan ik de lezingen later terug kijken?

Ja, dat kan. Na afloop van de Landelijke Dag komen alle lezingen in het YouTube kanaal van Sovon. Ze zijn dan voor iedereen toegankelijk, ook als je je niet voor de Landelijke Dag had aangemeld.

Nadat je je hebt aangemeld via Eventbrite voor de Landelijke Dag, krijg je daarvan een bevestiging in je mail. In dit ticket staat een knop 'evenement bekijken'. Je komt dan in de evenementpagina in Eventbrite. Hier kun je ook de Landelijke Dag bijwonen. Je hebt daarvoor alleen wel een Eventbrite account nodig. Als je dit niet hebt aangemaakt bij het aanmelden voor de Landelijke Dag, moet je dat dus alsnog aanmaken. Voor het bijwonen van de Landelijke Dag op de Sovon website heb je geen account of wachtwoord nodig.