Veelgestelde vragen - Digitale nieuwsbrief

> Ik ontvang geen digitale nieuwsbrief, hoe kan dat?

Controleer eerst op je ‘Persoonlijke Pagina’ of Sovon wel in het bezit is van het juiste e-mailadres. Log in op de Sovon-website met je waarnemerscode en klik op het tabje 'bewerken’. Ga naar ‘Pers. Gegevens’ en check onder ‘Persoonlijke gegevens’ het e-mailadres dat bij Sovon bekend is. Klopt dit niet, wijzig dit dan onder ‘Persoonlijke gegevens wijzigen’. Klopt je e-mailadres wel, check dan via de aanmeldpagina voor de nieuwsbrief  of je voorkeuren voor de nieuwsbrief goed zijn ingesteld.

> Kan ik ook kopij aanleveren voor de digitale nieuwsbrief?

Ja, dat kan. De digitale nieuwsbrief verschijnt elke maand. Mail je bijdrage voor de 15e van de maand aan nieuwsbrief@sovon.nl. Lees eerst de richtlijnen & tips. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren of aan te passen.

> Hoe pas ik mijn voorkeuren aan?

Log in op de Sovon-website met je waarnemerscode/pidcode en ga naar sovon.nl/aanmeldennieuwsbrief. Vink de onderdelen aan waarvoor je de nieuwsbrief wilt ontvangen en klik op 'Aanmelden'.

Heb je geen waarnemerscode? Vul dan de velden 'Naam' en 'E-mailadres' in.

> Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Onderaan iedere nieuwsbrief staat een linkje naar de pagina waar je je kunt afmelden (sovon.nl/afmeldennieuwsbrief). Log eerst in op de website als je een waarnemerscode/pidcode hebt en ga daarna naar sovon.nl/afmeldennieuwsbrief. Helemaal onderaan de pagina staat de knop 'Afmelden'. Je ontvangt na het afmelden nog een email met een bevestigingslinkje. Klik hierop. Heb je geen inlogcode, vul dan eerst je naam en e-mailadres op sovon.nl/afmeldennieuwsbrief.

 

> Hoe meld ik mij aan voor de digitale nieuwsbrief?

Je kunt je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via de aanmeldpagina. Ook als je geen waarnemer van Sovon bent kun je je aanmelden. Vul je naam (of waarnemerscode/pidcode), e-mailadres in en vink je voorkeuren aan en klik op ‘aanmelden’. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een bevestigingslinkje. Klik hierop om je aanmelding te bevestigen.