Workshops Praktisch natuurbeheer

In mei en juni wordt een reeks van workshops voor terreinbeheerders gestart met als titel 'Praktisch natuurbeheer voor levensgemeenschappen.' De workshops worden aangeboden door een samenwerkingsverband van diverse PGO's, waaronder Sovon.

Per levensgemeenschap is er een op zichzelf staande workshop, bestaande uit twee cursusdagen; half theorie, half praktijk. U kiest dus de workshop(s) over de levensgemeenschap(pen) van uw interesse.De cursusdagen hebben een interactief karakter en worden begeleid door drie docenten vanuit de organiserende partijen. Het veldgedeelte wordt in de meeste gevallen bovendien begeleid door een lokale beheerder of deskundige. Daarmee zijn er dus volop kansen om van gedachte te wisselen en zaken vanuit diverse soortgroepen en gezichtspunten te belichten. 

Meer informatie

Per levensgemeenschap (kustduinen, beekdalen et cetera) worden er workshops in diverse regio's georganiseerd. Meer informatie over de workshops is te vinden op de website van RAVON, een van de organisors. Aanmelden voor de workshops gebeurt via die website. Geïnteresseerd? Bekijk dan ook alvast het schema van de bijeenkomsten.