Veldstudiecentrum Huize Wylerberg

Veldstudiecentrum Huize Wylerberg is een initiatief van Sovon Vogelonderzoek Nederland. Sovon was tot 1 maart 2010 gevestigd in dit monumentale pand Huize Wylerberg. 

Naast eigen activiteiten voor de 10.000 vrijwillige waarnemers van de Sovon-achterban bieden we in de benedenverdieping van de villa groepen van rond de 30 tot 50 personen de gelegenheid om bij elkaar te komen voor veldstudieactiviteiten, cursussen, lezingen of vergaderingen.

De nadruk ligt hierbij op natuuractiviteiten, maar ook culturele activiteiten - mits passend - zijn zeker mogelijk.

Bekijk de foto's om een indruk te krijgen van de locatie en de omgeving.

Reserveren

Wil je gebruik maken van het Veldstudiecentrum en de omgeving? Dat kan! Wel vragen wij een vergoeding voor het gebruik van de ruimte en eventuele extra faciliteiten. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het doel van je bijeenkomst, de gewenste faciliteiten en je budgetmogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact op per e-mail, of telefonisch: 024 - 7 410 400. 

Mogelijkheden

Zoek je een ruimte voor een grote groep? De muziekzaal biedt ruimte voor 100 personen om te vergaderen of voor bijvoorbeeld een cursus.

Maar ook voor kleinere groepen zijn er ruimtes te gebruiken.

Meer over de mogelijkheden »

Omgeving

Het pand Huize Wylerberg ligt op een unieke locatie op de Nijmeegse stuwwal. Door de bijzondere ligging in het groen is er een duidelijke connectie met groene binnen- en buitenactiviteiten te leggen. Zo zijn de bossen en de polder op loopafstand.

Meer over de omgeving »