Veelgestelde vragen over verkoop van de Vogelatlas

Ik wil graag de Vogelatlas voor iemand anders meenemen. Kan dat?

Ja dat kan. Zorg wel dat je de factuur van degene meeneemt.

Ik bestel er meer dan 1. Dan krijg ik toch wel korting?

Ja, leden en waarnemers kunnen n redelijkheid gebruik maken van de korting.

Ik kon niet naar de Landelijke Dag komen. Hoe krijg ik nu toch m’n boek? 

Na betalen van verzendkosten sturen we alsnog de Vogelatlas naar je toe. Neem even contact met ons op voor een goede afhandeling

10 euro verzendkosten? Dan kan de Vogelatlas beter bij de boekhandel in de buurt kopen.

We berekenen de daadwerkelijke verzend- en portkosten door. Het staat je natuurlijk vrij om elders het boek aan te schaffen. De korting voor leden en waarnemers geldt alleen via de webwinkel van Sovon.

Wat kost de Vogelatlas in de winkel en wat is de ledenprijs?

De winkelprijs is 60 euro. Leden en waarnemers van Sovon betalen 39,95.

Kan ik meerdere exemplaren bestellen voor mijn vogelwerkgroep?

Dat kan. 

Wat zijn de portokosten?

De verzendkosten bedragen binnen Nederland 9,95. Verzenden binnen Europa kost 19,95.

Ik heb de Vogelatlas voor de Landelijke Dag besteld maar laat 'm toesturen. Wanneer kan ik het boek in de bus verwachten?

De Vogelatlas wordt in de tweede helft van de week na de Landelijke Dag bezorgd.

Ik heb een soort gesponsord. Krijg ik nu een gratis exemplaar?

Dat hangt van het gesponsorde bedrag af. Supporters die een soort voor 100 euro hebben gesteund krijgen geen gratis exemplaar. Grotere sponsoren wel.

Een overzicht van de tegenprestaties:

€100,-: Je kunt een specifieke soort kiezen die je wilt steunen. Je naam komt op de soortpagina van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek.

€250,-: Je kunt een specifieke soort kiezen die je wilt steunen. Je naam komt op de soortpagina van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Uiteraard krijg je de Atlas aan het eind van het project toegestuurd.  

€500,-: Je kunt een specifieke soort kiezen die je wilt steunen. Je naam komt op de soortpagina van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Uiteraard krijg je de Atlas aan het eind van het project toegestuurd. Ook ontvang je een uitnodiging voor een VIP-atlasexcursie. 

€2500,-: Je bent hoofdsupporter van een specifieke soort. Je logo komt prominent als hoofdsoortsponsor op de soortpagina te staan van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Je krijgt vijf exemplaren van het uiteindelijke boek of een andere tegenprestatie op maat, in nader overleg te bepalen.

€5000,-: Je bent de unieke hoofdsupporter van een specifieke soort. Je logo komt prominent en als enige supporter op de soortpagina te staan van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Je krijgt vijf exemplaren van het uiteindelijke boek of een andere tegenprestatie op maat, in nader overleg te bepalen.