Mogelijkheden Huize Wylerberg

Het pand Huize Wylerberg ligt op een unieke locatie op de Nijmeegse stuwwal. Door de bijzondere ligging in het groen is er een duidelijke connectie met groene binnen- en buitenactiviteiten te leggen. Zo zijn de bossen en de polder op loopafstand.

De mogelijkheden op een rij:

  • Gebruik van de Muziekzaal (grote zaal) tot max. 100 personen
  • Gebruik van de Veldstudieruimte (max. 10 personen)
  • Aparte lunch- en koffieruimte binnen, er is tevens een bescheiden terras
  • Internettoegang
  • Presentatiemogelijkheden: beamer plus scherm, whitebord & flipover
  • Veldstudiematerialen (verrekijkers, loepjes e.d.)
  • Catering op maat
  • Gebruik met of zonder beheerder

Toelichting mogelijkheden

Het Veldstudiecentrum is gevestigd op de begane grond van de villa. In de voormalige muziekzaal is het mogelijk om met een grote groep, tot maximaal zo'n 100 personen, bij elkaar te komen voor bijvoorbeeld een vergadering, lezing of cursus. De Muziekzaal is voorzien van internetfaciliteiten en diverse presentatiemiddelen. 

Daarnaast is het mogelijk om in kleinere groepen, tot maximaal 10 personen, bij elkaar te komen in een van de kleinere ruimten. Ook hier is standaard internet beschikbaar en desgewenst presentatiemiddelen. 
Het Veldstudiecentrum heeft een beperkt aantal veldstudiematerialen beschikbaar. Dit zal in de komende tijd verder uitgebreid worden.

Koffie en thee zijn standaard aanwezig. Voor aanvullende catering kan gezorgd worden. Overnachtingsmogelijkheden zijn op loopafstand en ook diverse restaurants zijn in de nabije omgeving te vinden.
Parkeergelegenheid is er voldoende langs de Rijksstraatweg op 300 meter van het veldstudiecentrum.

Tot slot, Villa Wylerberg is een bijzonder gebouw. We laten u met plezier, aanvullend op uw eigen activiteit, iets meer zien van en horen over dit bijzondere pand en haar omgeving.

Omgeving Huize Wylerberg

Beek-Ubbergen en omgeving biedt een prachtige omgeving om te fietsen en/of te wandelen en tal van mogelijkheden voor aansluitende lunch- of dinermogelijkheden. Ook de overnachtingsmogelijkheden zijn divers, van een eenvoudig pension tot meer luxe hotel.