Meopta en Bynolyt

De Landelijke Dag van Sovon is een jaarlijks evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland. De Landelijke Dag wordt georganiseerd door Sovon in samenwerking met hoofdsponsors Meopta en Bynolyt.

Bynolyt

Lekker buiten wandelen en genieten van de natuur om je heen. Wie wil dat nou niet? Met een verrekijker of telescoop van Bynolyt beleef je buiten nog intenser en hoef je geen detail meer te missen van de omgeving om je heen!

De collectie Bynolyt verrekijkers en telescopen is zeer uitgebreid zodat er altijd wel een kijker speciaal voor jou is: compacte modellen voor de actieve wandelaar of een high-end model waarmee je alle kleurschakeringen van een bijzondere vogel kunt waarnemen. De Bynolyt kijkers zijn er in diverse prijsklassen en voor iedereen.

Meopta

Of je nu een doorgewinterde vogelaar bent of iemand die graag wat meer ziet dan wat met het oog mogelijk is: met een Meopta verrekijker of telescoop blijft niets ongezien. Spot de mooiste vogels en dieren in hun natuurlijke omgeving!

De uitgebreide MeoStar B1 serie is de absolute top voor wanneer je niets aan het toeval wilt overlaten. Deze topmodellen leveren een zeer hoge lichttransmissie en adembenemende, natuurgetrouwe kleuren. De gunstig geprijsde MeoPro HD lijn biedt eveneens een ongeëvenaarde kwaliteit dankzij fluoriet elementen die een ongekende resolutie en helderheid bieden.

Meer informatie