Lidmaatschap Sovon

€20.00

Leden ontvangen viermaal per jaar Sovon-Nieuws. Het lidmaatschap biedt tevens korting op de aankoop van artikelen die we onder andere verkopen in deze webwinkel.

Welkom!

Wie nu lid wordt van Sovon, ontvangt gratis de Herkenningskaart Wilde dieren in de tuin. Hierop vind je de 150 meest voorkomende tuinsoorten in Nederland.

Korting

Waarnemers en andere vrijwilligers die een actieve bijdrage aan Sovon leveren, jongeren t/m 25 jaar en leden van Vogelwerkgroepen kunnen voor een korting kiezen op het lidmaatschap. Ga daarvoor naar lidmaatschap met korting.

Je kunt ook Pluslid worden. Met een Pluslidmaatschap combineer je je Sovon-lidmaatschap met een abonnement op Limosa, het blad van Sovon en de NOU.

Ingangsdatum

Een lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Bij aanmeldingen na 31 oktober gaan we ervan uit, dat het lidmaatschap geldt voor het volgende kalenderjaar. Je ontvangt van ons wel alvast nummer 4 van Sovon Nieuws. Wil je ons meteen al steunen voor het huidige jaar? Fijn! Geef dat dan a.j.b. aan bij je bestelling. Je krijgt uiteraard alle reeds verschenen nummers van Sovon Nieuws toegestuurd!

Google Adwords: