Word lid van Sovon

Voor 21,50 euro per jaar steun je het werk van Sovon, en daarmee het onderzoek dat de basis vormt voor het natuurbeleid in ons land. (Oud) waarnemers en andere vrijwilligers die een bijdrage leveren aan het werk van Sovon kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. Dit geldt ook voor leden van Vogelwerkgroepen en jonge vogelaars tot en met 25 jaar.

Als lid ontvang je viermaal per jaar Sovon-Nieuws, waarin actuele informatie staat over de vogelstand, interviews met vogelonderzoekers en de eerste resultaten van tellingen. Daarnaast krijg je de jaarlijkse Vogelbalans en 10 procent korting in de webwinkel. Wie nu lid wordt van Sovon, ontvangt gratis de Herkenningskaart Roofvogels van Nederland en België. Hiermee heb je alle roofvogelsoorten van Nederland en België in je binnenzak. Handig om bij de hand te hebben en ook leuk om anderen enthousiast mee te krijgen!  

>> Word nu lid

Pluslidmaatschap

Je kunt ook pluslid worden voor €39,50 per jaar. Met een pluslidmaatschap wordt je lidmaatschap uitgebreid met een abonnement op Limosa, het kwartaaltijdschrift van Sovon en de NOU voor de vogelaar die nòg meer wil weten.

Lidmaatschap voor Vogelwerkgroepen

Vogelwerkgroepen betalen een bedrag van €29,50 en ontvangen hiervoor viermaal per jaar twee exemplaren van Sovon-Nieuws en korting op uitgaven van Sovon ten behoeve van eigen bibliotheek en/of archief. Een pluslidmaatschap voor Vogelwerkgroepen bedraagt €47,50. De VWG krijgt dan ook een abonnement op Limosa. Neem voor meer informatie over het lidmaatschap voor Vogelwerkgroepen contact op met Jeroen van Zuylen van onze ledenadministratie (leden@sovon.nl).

Machtiging: groot gemak en kostenbesparend

Help Sovon kosten te besparen door een doorlopende machtiging in te vullen, te onderteken en op te sturen naar ons antwoordnummer. Je kunt aangeven welk lidmaatschap je wilt en voor welk contributiebedrag.

>> Machtigingsformulier (zelf afdrukken)

De mogelijkheden op een rijtje:

Soort lidmaatschap Tarief per jaar
Basislidmaatschap €21,50
Basislidmaatschap met waarnemerskorting * €16,50
Pluslidmaatschap €39,50
Pluslidmaatschap met waarnemerskorting * €34,50
Vogelwerkgroep (groepslidmaatschap) €29,50
Vogelwerkgroep plus (groepslidmaatschap) €47,50
* Korting geldt voor (oud) waarnemers, vrijwilligers, leden van Vogelwerkgroepen en jongeren t/m 25 jaar.

Afmelden als lid?

Wil je niet langer lid zijn van Sovon, neem dan contact op via leden@sovon.nl of bel 024 7 410 410.

Lidmaatschapsvoorwaarden

In de statuten van Sovon vind je de lidmaatschapsvoorwaarden van de vereniging op een rij. Vragen? Neem dan contact met ons op.