Landelijke Dag

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. De volgende editie is op zaterdag 27 november 2021 in de Reehorst in Ede.  

Programma

Ook dit jaar kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Speciale aandacht is er voor roofvogels, insectenetende zangvogels en het terreinbeheer van natuurgebieden. Daarnaast zijn er interviews met auteurs van pas verschenen boeken en kun je reis- en natuurorganisaties, uitgeverijen, kunstenaars en aanbieders van camera's en optiek vinden op de beursvloer.

Tickets

Toegang tot de Reehorst is alleen mogelijk met een vooraf gekocht ticket. Een standaard ticket kost 15 euro. Vrijwilligers en leden van Sovon, NOU en Vogelbescherming betalen 10 euro. Naast toegang heb je voor dit bedrag de hele dag onbeperkt koffie en thee.

Korting voor leden en vrijwilligers

Om gebruik te maken van de korting, voer je de code SOVONLID21 in bij het bestelformulier. Klik hiervoor op 'promotiecode invoeren' (waar dit zit, zie je op deze afbeelding).

Let op: het is dit jaar niet mogelijk om kaarten aan de deur te kopen

Jeugdprogramma

Jonge vogelaars hoeven zich niet te vervelen op de Landelijke Dag: 's ochtends vroeg op pad om vogels te ringen, naar een boeiend verhaal luisteren over de Oehoe in Nederland en 's middags creatief de handen uit de mouwen steken. Tot uiterlijk 14 november kun je je aanmelden voor het jeugdprogramma.

Er is plek voor maximaal 30 kinderen en vol = vol. Wees er dus snel bij!

Covid-19

Rond de Landelijke Dag gelden de volgende coronamaatregelen:

  • Voor toegang tot de Reehorst is  een coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht.
  • Er zijn 1.200 kaarten beschikbaar (75 procent van de normale capaciteit).
  • Kaarten zijn alleen vooraf verkrijgbaar. 
  • Uiteraard blijf je thuis als je op 27 november corona-gerelateerde klachten hebt.
     

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen

KNNV

Ecoresult