Landelijke Dag online

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. Het programma is dit jaar volledig online. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers.

Datum: zaterdag 28 november 2020

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Online programma

Aanmelden

De Landelijke Dag is vrij toegankelijk. Aanmelden is verplicht. Mocht dit programma je bevallen, stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.

Lezingen

Volg van 10.00 tot 17.00 uur het programma op drie streams op YouTube. Inspirerende verhalen over onder andere akker- en weidevogels, exoten in Nederland, onderzoek aan visetende vogels en de resultaten van vijf jaar tellen in tuinen. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers. Lezing gemist? Geen zorgen. Ook na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar.

Bekijk alle lezingen »

Online beurs

Naast het lezingenprogramma vind je van 28 november t/m 6 december op onze website een breed aanbod van aanbiedingen van reisorganisaties, optiekmerken, uitgeverijen, kunstenaars en natuurorganisaties.

Op de virtuele beursvloer kun je bovendien via videochat een praatje maken met de standhouders en andere bezoekers aan de Landelijke Dag. 

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen