Hoofdsponsor Meopta

Ruim 25 jaar is Technolyt, met de merken Bynolyt en Meopta de trotse hoofdsponsor van de Landelijke Dag van Sovon. Het verheugt ons een steentje te kunnen bijdragen. De Landelijke Dag is een prachtig platform waar wij ons kunnen profileren met ons verrekijkerprogramma. Daarnaast is het een bron van waardevolle ideeën en suggesties van uw kant, ter verbetering van onze producten.

Hoge eisen

Een verrekijker dient volledig aan uw hoge eisen te voldoen zodat hiermee betrouwbare waarnemingen gedaan kunnen worden. Daarom zijn wij ieder jaar met een zeer deskundig team aanwezig om de waarnemers van het juiste advies te voorzien.

Better quality, less waste

We denken dat de missie van ons bedrijf om te zorgen voor “better quality, less waste”met “outdoordachte” producten u zal aanspreken. Voor de  Bynolyt verrekijker series bezoeken we persoonlijk de fabrieken en beoordelen deze op omgang met milieu en arbeidsomstandigheden.

Snelle reparatie

Wij weten als geen ander dat de Sovon-waarnemer gehecht is aan zijn kijker en wanneer deze gerepareerd dient te worden zorgt onze vakkundige reparatieafdeling ervoor dat de kijker zo snel mogelijk weer in uw bezit is. Daarom ook staan we op de Landelijke Dag altijd met een aparte stand waar we kleine reparaties uitvoeren en uw kijker snel helemaal nakijken. Uw kijker wordt voorzien van nieuwe riem, doppen, oculairrubbers en even grondig schoongemaakt: “klaar terwijl u wacht!”

Wat niet direct gerepareerd kan worden gaat naar onze eigen reparatieafdeling zodat uw verrekijker weer snel terug is.

Tot ziens op de Sovondag

Ons Technolyt-team ziet uit naar de aankomende Sovondag op de nieuwe locatie, waar we de vrijwilligers van Sovon weer hopen te mogen helpen bij de aanschaf van een Bynolyt of Meopta-verrekijker danwel telescoop.