Steun de Vogelatlas


Steun de Vogelatlas - Sponsor de Grutto

Sponsor de Grutto

 

Vanaf 100 euro kun je de Grutto sponsoren. Je krijgt in ieder geval een vermelding op de soortpagina van de Vogelatlas

 

Steun de Vogelatlas - Geef een soort cadeau

Geef als cadeau

 

Je kunt ook iemand de Grutto cadeau doen. Geef bij je bestelling in het opmerkingenvak aan dat het een cadeau is en voor wie, dan zorgen wij voor een mooie (digitale) cadeaubon. 

 

Steun de Vogelatlas

 Doe een gift

 

Wil je minder dan 100 euro bedrag doneren? Dat kan natuurlijk! Doneer voor de Vogelatlas en je bent één van de supporters die het onderzoek naar vogels in Nederland mogelijk maakt.

 

Steun de Vogelatlas

Organiseer een sponsoractie

 

Verzamel geld bijeen met een sportieve, ludieke of feestelijke actie. Via de website geefsamen.nl kun je jouw actie op internet presenteren. 

 

De Grutto

De Grutto gaat in aantal hard achteruit in Nederland. Het project Vogelatlas levert actuele gegevens die onmisbaar zijn voor bescherming en beheer van de Grutto en andere vogels.

Het aantal Grutto's neemt sinds de jaren zestig in aantal af. Een schatting van de totale populatie voor midden jaren tachtig komt op 85.000 tot 100.000 paar. In 2002 waren dit 46.000 paren en de populatie neemt sindsien nog steeds fors af.

Grutto in Nederland neemt af

Meer over de verspreiding van de Grutto »

Jij kan helpen!

Honderden vogelaars kammen iedere vierkante kilometer van Nederland uit op winter- en broedvogels. De enorme schat aan gegevens die dat oplevert, vormen een belangrijk ijkpunt voor goed natuurbeheer en -beleid in de komende jaren.

De Vogelatlas kost naast veel inspanning van de vele vrijwilligers, ook veel geld. Een financiele bijdrage is daarom zeer welkom.

Sponsor de Grutto »