Geef je mailadres door!

Sovon is momenteel druk bezig met de overstap naar digitale nieuwsbrieven. In de nieuwe situatie kan iedereen zelf kiezen van welke provincies hij nieuwsberichten wil ontvangen, en van welke andere onderwerpen en telprojecten. Deze keuze kan bovendien steeds worden aangepast, al naar gelang woonomgeving en interesse.

De komende maand hopen we van start te kunnen gaan, voorlopig eerst met het onderdeel provincies. Deze nieuwsbrief vervangt de provinciale nieuwsbrieven zoals je die gewend bent. Wil je dus nieuws uit jouw regio ontvangen, dan is het van belang dat Sovon je e-mailadres heeft.

Check je gegevens op je persoonlijke pagina
Van heel veel waarnemers hebben we een e-mailadres, maar nog lang niet van iedereen en soms niet meer actueel. Voor verzending van de digitale nieuwsbrieven is een actueel e-mailadres uiteraard noodzakelijk. Welk e-mailadres we nu in ons adresbestand hebben, is in te zien op de persoonlijke pagina op www.sovon.nl: log daartoe in en kijk onder “pers. gegevens” en “persoonsgegevens wijzigen” via het menu in de bovenbalk.

Nog nooit ingelogd? Dat kan via het loginscherm dat te vinden is in de rechter bovenhoek op de startpagina van www.sovon.nl. Log in met je waarnemerscode (zie adressticker) en je  postcode. Eventueel kan de helpdesk (024- 7 410 444) behulpzaam zijn om de juiste gegevens op de goede plaats te krijgen. Hou de adresgegevens altijd actueel: dan komen ook Sovon-Nieuws en rapportages op het juiste adres aan.