Deelname Friese Vrijwilligersdag Natuur 7 september

ochtend 10.30 -12.30 uur
Alle lezingen en de informatiemarkt zijn de hele dag vrij toegankelijk. Dit hoeft u niet apart aan te geven.Wilt u echter aan een excursie of workshop deelnemen, maak hieronder dan een keuze. Per activiteit kunnen 20 personen deelnemen. Er geldt vol = vol.
middag 13.30 - 16.00 uur
Alle lezingen en de informatiemarkt zijn de hele dag vrij toegankelijk. U hoeft dit niet apart aan te geven. Wilt u echter (ook) aan een excursie of workshop deelnemen, maak hieronder dan een keuze. Per activiteit kunnen 20 personen deelnemen. Er geldt vol = vol.
De keuze voor een excursie gaat niet samen met lezingen volgen of deelname aan een workshop. Als je voor een excursie kiest, vragen we je een eventuele keuze voor een middagworkshop ongedaan te maken (vinkje wegklikken). Excursie 3: Algemene plantenexcursie (13.30 - 16.00) is vol; inschrijven hiervoor is dus niet meer mogelijk!
Hier kunt u uw opmerkingen kwijt, maar ook of u bijvoorbeeld vegetarische of andere dieetwensen heeft.
Met deze opgave geef ik de organisatoren toestemming om mij van dit evenement op de hoogte te houden via het door mij opgegeven emailadres. Ik kan mij hiervoor op elk moment afmelden via info@sovon.nl.