De eerste Digitale Nieuwsbrief van Sovon is uit

De eerste Digitale Nieuwsbrief van Sovon is verzonden. Tellers van Sovon waarvan we een actueel e-mailadres hebben zal het niet ontgaan zijn. Deze nieuwsbrief vervangt de oude papieren Provinciale Nieuwsbrief. We hopen nieuwtjes vanuit de projecten en vanuit de regio op deze manier vaker en breder te verspreiden. Bovendien kun je zelf je voorkeuren aanpassen. Je bepaalt dus zelf van welke provincie en van welke projecten je berichten wilt ontvangen (zie onder).

Geef je e-mailadres door
Alleen mensen die meedoen aan een Sovon-project en waarvan we in het bezit zijn van een geldig e-mailadres hebben nu de eerste nieuwsbrief ontvangen. Geef dus je juiste e-mailadres aan ons door als je ook de digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Dit kan via je Persoonlijke pagina (eerst inloggen op de Sovon-website) of door het sturen van een e-mail naar de Helpdesk.

Meld je ook aan
Ook als je niet meedoet aan een Sovon project of niet lid bent van Sovon kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van actuele berichten van Sovon, meld je dan aan via de website. Hier kun je ook aangeven voor welke provincie(s) en projecten je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Voorkeuren aanpassen
Op de aanmeldpagina kun je ook je voorkeuren wijzigen. Heb je een waarnemerscode, log dan wel eerst in op www.sovon.nl. Je ziet dan meteen hoe je huidige instellingen zijn.

De volledige nieuwsbrief
Het is ook mogelijk de gehele nieuwsbrief in te zien op onze website. Je hoeft je dus niet overal op te abonneren als je ook eens wilt kijken wat er voor de andere regio’s of projecten dan waarvoor jij je hebt ingeschreven verschenen is. Kijk hiervoor onder ‘actueel->nieuwsbrief’. In de rechterkolom staat de volledige editie aanklikbaar.

Laat weten wat je ervan vindt.
De nieuwsbrief is nog niet helemaal uitontwikkeld en we zijn dus erg benieuwd naar je reactie en eventuele opmerkingen. Stuur hiervoor een e-mail naar de redactie van de nieuwsbrief. Heb je vragen over aan- of afmelden of aanpassen van je voorkeuren, kijk dan op de FAQ-pagina.