De Digitale Nieuwsbrief van januari is verschenen

De eerste editie die in december uitkwam is positief ontvangen door onze waarnemers. Daar zijn we uiteraard erg blij mee en we gaan dan ook vol goede moed door met het verder ontwikkelen van de Digitale Nieuwsbrief. In deze editie staat weer nieuws uit verschillende telprojecten en vanuit de regio.

 

 

Vervanging van de papieren nieuwsbrieven
De Digitale Nieuwsbrief vervangt de oude papieren Provinciale Nieuwsbrief, en zal gaandeweg ook steeds meer de bestaande projectnieuwsbrieven gaan vervangen. Op deze manier willen we maandelijks een overzicht geven van nieuws vanuit Sovon, berichten vanuit de regio en verslag doen van het reilen en zeilen binnen de projecten.

Bekijk de nieuwsbrief
In deze nieuwsbrief kun je onder meer lezen dat voor sommige soorten het BMP-seizoen al is begonnen, hoe je mee kunt doen aan het Jaar van de Patrijs, en doen atlastellers enthousiast verslag van hun eerste tellingen voor de nieuwe Vogelatlas. Nieuwsgierig geworden? De gehele nieuwsbrief is te lezen op onze website. Ga naar ‘Actueel >> Nieuwsbrief >> Volledige nieuwsbrief Januari 2013’.

Meld je ook aan
Ook als je niet meedoet aan een Sovon project of niet lid bent van Sovon kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van actuele berichten van Sovon, meld je dan aan. Hier kun je ook aangeven voor welke provincie(s) en projecten je de nieuwsbrief wilt ontvangen.