Directeur Theo Verstrael heet bezoekers welkom op de Landelijke Dag

Zien we je morgen op de Landelijke Dag?

Morgen is het zover, de Landelijke Dag. We kijken uit naar je komst! Nog wat laatste nieuwtjes en praktische tips. En aanmelden kan natuurlijk nog! 

Vogelaars uit heel Nederland zien een dag vol lezingen met topsprekers uit de wereld van vogelonderzoek en meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en vogelorganisaties uit heel Nederland tegemoet. 

Volle zalen

Er zijn in totaal vijf zalen met lezingen. Sovon vult er drie. De andere twee zalen zijn in handen van de NOU en de Jaarrond Tuintelling. Op de dag zelf ontvangen bezoekers een programmaboekje met daarin een overzicht en samenvattingen. Je kunt ook al vooraf het tijdschema van de lezingen downloaden.

Alle lezingen zijn vrij toegankelijk, maar vol is vol. Wil je zeker zijn van een plekje, kom dan op tijd bij de zalen aan. Aan het eind van de dag proberen we zeer populaire lezingen te herhalen. Door vooraf je voorkeur op te geven, krijgen we vooraf al zicht op welke lezingen dit waarschijnlijk zijn. Dus naar welke lezing wil jij graag gaan?

Infobalie Sovon

Gedurende de dag informeren we bezoekers via de intercom. Daarnaast plaatsen we belangrijke mededelingen (zoals herhaling lezingen, winnende lotnummers) op het prikbord bij de Sovon-infobalie bij de ingang. Daar kun je sowieso met al je vragen terecht.

Ringdemonstratie

Net voor aanvang van de Landelijke Dag kun je meekijken bij een ringdemonstratie. Frank Majoor van Sovon laat zien hoe zangvogels in mistnetten gevangen worden en vervolgens opgemeten en geringd worden. Een unieke kans om deze tak van vogelonderzoek eens van dichtbij te zien! Meld je aan.

Uitgebreide infomarkt

Ook dit jaar is er weer een uitgebreide infomarkt met ruim 80 stands. Voor elk is er wat wils: er staan onderzoeksorganisaties, natuurorganisaties, werkgroepen, boekenstands en er is weer veel optiek. 

Tip: pak de trein

De Reehorst ligt op slechts vijf minuten lopen van het station Ede-Wageningen.

Winnen!

De standhouders hebben dit jaar prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. Een lot kost slechts 1 euro en komt volledig ten goede aan de Vogelatlas. 

Deel je ervaringen

Gedurende de dag delen veel bezoekers, standhouders en medewerkers van Sovon ervaringen en interessante weetjes online via #ldsovon17

Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld? Je kunt vooraf een ticket online bestellen of op de dag zelf een kaartje kopen bij de kassa.

 

Eventbrite - Landelijke Dag 2017 - Sovon

Korting