Harm Meek werd Vrijwilliger van het Jaar 2015

Wie wordt Sovons Vrijwilliger van het Jaar 2016?

Vorig jaar viel de eer te beurt aan Harm Meek uit Twente, maar wie wordt zijn opvolger? Voor de achtste keer op rij zijn we op zoek naar bijzondere vrijwilligers die in aanmerking komen voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Kandidaten zijn vrijwilligers die zich op een opmerkelijke en belangeloze manier inzetten voor vogelonderzoek. Aanmelden kan tot 15 september.

Dat hoeft niet perse al tientallen jaren achtereen, ook kandidaten die in een korte periode iets bijzonders hebben neergezet komen in aanmerking. Kent u zo’n vrijwilliger die enthousiast alle energie en tijd steekt in een of meerdere Sovon-telprojecten, of zich op een andere manier verdienstelijk maakt voor vogels en vogelonderzoek, meld hem of haar dan aan! Na zeven heren zou de jury het leuk vinden om ook eens een vrouw in het zonnetje te zetten, maar mannen zijn natuurlijk even welkom!

Aanmelden

Meer informatie op www.sovon.nl/vrijwilligervhj voor het reglement en het aanmeldformulier of via Carolyn Vermanen. Aanmelden kan nog tot 15 september.

 

PS Wist je dat Sovon naast een Vrijwilliger van het Jaar ook een zogenaamde Wall of Fame kent voor alle waarnemers die 25 jaar of langer tellen? Neem eens een kijkje op www.sovon.nl/wof. En ken je een trouwe waarnemer die niet op de lijst staat, geef hem of haar dan door. Zij ontvangen dan tevens een fraai Sovon-speldje.