Foto: Adri Remeeus (midden) werd Vrijwilliger van het Jaar 2014. Hij loopt al een tijdje mee...

Wie wordt Sovon-vrijwilliger van het Jaar 2015?

Wie wordt de opvolger van Fred van Vemden, Jan Kramer, Harry van Vugt, Henk Castelijns, Henk Klaassen en Adri Remeeus? Voor de zevende keer zijn we op zoek naar bijzondere vrijwilligers die in aanmerking komen voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

Kandidaten zijn vrijwilligers die zich op een opmerkelijke en belangeloze manier inzetten voor vogelonderzoek. Dat hoeft niet per se al tientallen jaren achtereen, ook kandidaten die in een korte periode iets bijzonders hebben neergezet komen in aanmerking. Ken je zo’n vrijwilliger die enthousiast alle energie en tijd steekt in een of meerdere Sovon-telprojecten, of zich op een andere manier verdienstelijk maakt voor vogels en vogelonderzoek? Meld hem of haar dan aan! Na zes manlijke winnaars zou de jury het leuk vinden om ook eens een vrouw in het zonnetje te zetten, maar mannen zijn natuurlijk even welkom!

Tijdens de Landelijke Dag op zaterdag 28 november wordt aan de winnaar de Zilveren Zwaluw en een prachtig schilderij van Elwin van der Kolk overhandigd.

Meer informatie, het reglement en het aanmeldformulier staan op deze pagina. Rechtstreeks contact via Carolyn Vermanen. Aanmelden kan tot 15 september.