Zo gaat ie er uit zien de Vogelatlas

We tellen af voor de Vogelatlas; de laatste soorten zoeken nog support

Eind volgend jaar verschijnt de nieuwe Vogelatlas. De laatste soorten zoeken nog een supporter!

Een jaar geleden vroegen we zo'n 150 auteurs of ze hun favoriete soort in de vogelatlas wilden schrijven. Nu een jaar later zijn bijna alle soortteksten binnen en is de redactie hard bezig om alle teksten bij de opmaker te krijgen. Ook de foto's zijn uitgezocht en .... is de omslag bekend! Een tipje van de sluier is te zien in de foto bij dit nieuwsbericht.

Blijf op de hoogte

Naar verwachting zal de nieuwe Vogelatlas van Nederland verschijnen op de Landelijke Dag van 24 november 2018. Tot die tijd zullen we af en toe een tipje van de sluier oplichten, bijvoorbeeld over de eerste opgemaakte pagina's. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbriefcategorie 'Vogelatlas' (eerst even inloggen).

Sponsoractie

Sinds 1 september proberen we met een eindsprint voor de laatste 140 vogelsoorten die nog niet gesponsord zijn een supporter te vinden. En dat gaat goed! 80 nieuwe soorten krijgen nu ook steun. Intussen zoeken nog de laatste ruim 60 soorten een supporter. En daar zitten heel leuke soorten tussen als Grote Kruisbek, Roodmus en Keep.

Sponsoring kan nog tot 1 januari 2018 dus grijp je laatste kans. Kijk maar eens op de volledige lijst van beschikbare soorten.