Een vogelaar in Brabant aan het werk

Vrijwilligersdag Noord-Brabant

Zet jij je in Noord-Brabant in voor monitoring, bescherming en kleinschalig beheer van natuurgebieden? Of heb je daar interesse in? Dan ben je van harte welkom in Brabant. Op zaterdag 20 mei is er in Etten-Leur een vrijwilligersdag die je zeker niet mag missen. Er zijn lezingen, workshops, filmvertoningen en excursies over alle soortgroepen. Ook Sovon is erbij. Jij ook?

Wat?

Een bijna dagvullend programma van 6 mooie excursies, 14 lezingen, 2 filmvertoningen en 4 workshops. Je kunt van alles bijleren over verschillende soortgroepen. Tussendoor heb je een mooie gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten. Sovon is erbij met een excursie in De Pannenhoef en twee lezingen (over de Vogelatlas in Noord-Brabant en over de Visarenden in de Biesbosch).

Het volledige programma is op deze pagina te vinden.

Waar?

Het Turfschip, Schipperstraat 2 in Etten-Leur.

Wanneer?

Zaterdag 20 mei. De inloop start om 9.00u. Om 9.40u is er een gezamenlijke opening. Het programma wordt afgesloten met een borrel vanaf 16.00u.

Aanmelden

Om de bezoekers zo goed mogelijk in te delen, willen we je vragen om je van tevoren aan te melden via dit formulier. Deelname is gratis maar aanmelden via het online aanmeldformulier is verplicht. Per persoon moet het formulier worden ingevuld; je kunt dus niet op één formulier een werkgroep aanmelden. Er is plaats voor maximaal 150 bezoekers, dus meld je snel aan!