Voordelen op de Landelijke Dag

Samen met alle partners en sponsoren proberen we bezoekers van de Landelijke Dag zoveel mogelijk voordeel te bieden. Een overzicht.

Dit jaar vragen we bezoekers voor het eerst om een kleine bijdrage als entree. Tegenover de entreeprijs staat dat we ons best doen om voordeel op andere vlakken te bieden. Zoals:

Gratis service verrekijkers

Neem je verrekijker en telescoop mee, want die kun je gratis laten nakijken en schoonmaken door hoofdsponsor Meopta (Bynolyt en Meopta-kijkers, standnummer 59) en de Verrekijkerspecialist (alle andere kijkers, standnummer 58).

Korting treinkaartje

Speciaal voor de bezoekers van de Landelijke Dag zijn er NS-dagkaarten beschikbaar voor €19,- per ticket (plus €1,- verzendkosten). Daarmee kun je vanuit iedere plaats in Nederland heen en weer naar Ede-Wageningen. De dagkaarten zijn geldig t/m 31 december 2016. Bestel snel, want OP=OP.

Gratis lot

Ook organiseren we dit jaar een loterij. Vele standhouders stellen hiervoor prijzen beschikbaar, waaronder de Meopta MeoPro 8X42 HD ter waarde van €549,00. Als je je vooraf aanmeldt, ontvang je een gratis lot! 

Arrangementen Reehorst

Als bezoeker kun je gebruik maken van de korting op een 3-gangen live cooking diner in het restaurant Valentino (in de Reehorst) voor € 27,50 p.p. Wel graag vooraf reserveren via 0318 - 750 362 of mailen naar restaurant@reehorst.nl. Bij de reservering graag duidelijk aangeven dat je gebruik wilt maken van de Sovon korting.

Je kunt zelfs overnachten met korting. 

  • Classic kamer á 49,- per nacht exclusief ontbijt á € 15,- p.p. en € 2,- toeristenbelasting p.p.
  • Elegance kamer á 59,- per nacht exclusief ontbijt á € 15,- p.p. en € 2,- toeristenbelasting p.p.

Reserveren via 0318 - 750 300 of mailen naar: receptie@reehorst.nl.

Korting boeken

Het beste natuurboek van 2015 mag natuurlijk niet ontbreken op de Landelijke Dag. Het boek ‘Niet zonder elkaar – bloemen en insecten’ won dit jaar de Jan Wolkersprijs en is met korting verkrijgbaar in de stand van NatuurMedia (standnummer 50). 

En er zijn natuurlijk nog veel meer Landelijke Dag-aanbiedingen bij de stands