Zeven man/vrouw zijn er nodig om de LD-trein op de rails te zetten.

Voorbereidingen Landelijke Dag van start

De Landelijke Dag is het jaarlijkse evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland. Een dag vol lezingen met topsprekers uit de wereld van vogelonderzoek en meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en vogelorganisaties uit heel Nederland.

LD-team

Met nog 26 weken te gaan kwam vandaag (dinsdag 30 mei) het Landelijke Dag-team van Sovon (zie bewijsfoto) voor het eerst weer bij elkaar en begon met de voorbereidingen.

Draaiboek

Wat kwam er aan verbeterpunten uit de evaluaties van vorig jaar? Wat kan of moet er beter? Klopt het draaiboek nog? Wie gaat wat doen? Kortom, de neuzen moesten weer even dezelfde kant op. Het startsein is gegeven.

Let op!

Dit jaar vindt de Landelijke Dag op zaterdag 2 december plaats. Normaal gesproken is de Landelijke Dag eind november, maar dat kan dit jaar niet, omdat we dan in de knoop komen met de watervogeltellingen. De Reehorst in Ede is weer de locatie.

Berichten

Op de site wordt weer een Landelijke Dag-pagina ingericht waar alles over de komende Dag te vinden zal zijn. Nu staat daar natuurlijk nog niet veel, maar als er iets nieuws bekend wordt is het daar te vinden. Daarnaast gebruiken we ook Sovon-Nieuws, twitter etcetc. om jullie op de hoogte te houden.

Bekijk ook de terugblik op de Landelijke Dag 2016.