Vogels zoeken supporters

Nog niet alle vogelsoorten hebben een supporter voor de Vogelatlas, terwijl de eindstreep nadert. Daarom zijn we een eindsprint gestart om de komende maanden nog zoveel mogelijk vogelsoorten aan een supporter te helpen. Ook als je al een soort steunt of zelf geen supporter kunt worden, kun je helpen! 

Meer dan de helft van alle vogelsoorten wordt al financieel gesteund in de nieuwe Vogelatlas van Nederland. Maar nog niet allemaal en de eindstreep nadert! Je kunt een soort steunen voor de Vogelatlas tot 1 januari 2018. Je naam komt dan bij de soort te staan in de Vogelatlas. 

Laatste kans

Kenmerkende soorten als Lepelaar, Kanoet, Buidelmees en Dwergstern hebben nog geen supporter. Om nog maar te zwijgen van Zwartkopmeeuw, Bijeneter en Ortolaan. Dat kunnen we toch niet laten gebeuren?  

Help daarom mee met onze eindsprint voor de Vogelatlas! Ben jij nog geen supporter? Grijp dan deze laatste kans en steun voor 1 januari je favoriete vogelsoort.

Kies een soort voor de Vogelatlas

Overtuig je werkgever

Als je al een soort steunt of zelf geen supporter kunt worden, kun je helpen! Je kunt een soort cadeau geven of je werkgever overtuigen dat één van deze vogelsoorten toch echt jullie support nodig heeft. 

Deel berichten

Ook kun je helpen door onze berichten te delen op sociale media. Vanaf volgende week lichten we namelijk iedere week een vogelsoort uit die nog geen supporter heeft. Bekijk het overzicht van de soorten die zeker jouw steun kunnen gebruiken.

#vogelatlas #vogelszoekensupport #eindsprintvogelatlas