Vogelatlas meer dan 20.000 keer verkocht

Eind 2018 verscheen de vernieuwde Vogelatlas van Nederland. Het standaardwerk met informatie over de verspreiding en aantallen van alle in Nederland voorkomende vogels. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 exemplaren van verkocht. Een prachtige mijlpaal en een groot succes voor alle vrijwillige vogeltellers die hebben meegewerkt!

De Vogelatlas van Nederland toont de veranderingen en laatste stand van zaken omtrent de vogelpopulaties in ons land. Het is daarmee een schitterend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken, waardoor je inzicht krijgt in de actuele verspreiding van broedvogels en wintergasten. De gegevens zijn gebaseerd op tellingen die tussen 2013 en 2015 door een groot aantal vrijwilligers in heel Nederland zijn uitgevoerd. Voor de veranderingen zijn vergelijkingen gemaakt met eerdere uitgaven uit 2002, 1987 en 1979.

Kopen met korting

De Vogelatlas van Nederland mag dan in veel boekenkasten te vinden zijn, hij is zeker niet uitverkocht. In onze webwinkel is de atlas te bestellen. De reguliere winkelprijs is 60 euro. Als lid of waarnemer van Sovon betaal je slechts 39,95 euro. En mocht je nog geen lid zijn, ben je zelfs in combinatie met een jaarlidmaatschap voordelig uit. Dan betaal je 54,95 euro (prijzen exclusief verzendkosten). Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Vogelatlas van Nederland op www.vogelatlas.nl. Je vindt hier ook alle kaartbeelden van de beschreven soorten, inclusief die uit de eerdere uitgaves.