Vanavond: online workshop AviNest en Nestkaarten

Om je op afstand dit veldseizoen zo goed mogelijk te begeleiden, geven we workshops via YouTube. De eerstvolgende is bedoeld voor vogelaars die willen meedoen aan het Nestkaartenproject en de app AviNest daarbij willen gebruiken.

Nu allerlei bijeenkomsten vanwege Covid-19 niet meer mogelijk zijn, willen we je op deze manier zo goed mogelijk ondersteunen. Op ons YouTubekanaal kun je alle online workshops die al gegeven zijn terugkijken.

Workshop over AviNest en Nestkaarten

Interactieve workshop op dinsdagavond 9 maart - 19:30 - 21:00

Frank Majoor geeft samen met Mario Huizinga en Jeroen Nienhuis een online workshop over het gebruik van de app AviNest (alleen voor Android) om in het veld nestkaarten in te voeren. Alle stappen worden uitgelegd en er is gelegenheid om vragen te stellen. 

Hoe doe ik mee?

Ga op de geplande datum net voor 19.30u achter je pc zitten en houd je apparaat met de app AviNest erop binnen handbereik. Je kunt de workshop volgen via ons YouTubekanaal. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar dat kan al wel op het kanaal. Tijdens de workshops kun je in de chatbox vragen stellen als je bent ingelogd op YouTube. 

Vragen?

Heb je specifieke vragen of tips, laat die dan gerust even vooraf weten via een mailtje. Dan kunnen we die meenemen in de workshop.