Steunen jullie ook de vogelatlas?

Start zelf een sponsoractie voor vogelonderzoek

De Vogelatlas kent inmiddels 137 sponsoren die een specifieke soort steunen. Daar zijn we erg blij mee. Maar niet iedereen is in staat om alleen of als organisatie een soort te sponsoren. Waarom dan niet gezamenlijk aan de slag? Sovon wil werkgroepen, andere organisaties én particulieren graag hierbij helpen. Je kunt nu gemakkelijk een eigen actiepagina opzetten en zo geld inzamelen voor de sponsoring van een specifieke soort.

Gezamenlijk hebben de supporters van de Vogelatlas al meer dan 40.000 euro bijgedragen. Onder hen ook een flink aantal Vogelwerkgroepen, waaronder de Vogelwerkgroep Amsterdam: "De fascinerende stadsbroedvogel Gierzwaluw is al tientallen jaren het ornithologische symbool van onze Vogelwerkgroep." En zodoende staat de Vogelwerkgroep nu vermeld op de soortpagina van de Gierzwaluw

Acties

Er zijn vele redenen om een soort te sponsoren. Door een gezamenlijke actie op te zetten, kun je gemakkelijk en vooral op een leuke manier geld inzamelen.  

Verzamel geld bijeen met een sportieve, ludieke of feestelijke actie. Er zijn verschillende acties te bedenken die je op kunt zetten. Op de website van justgiving.nl staan tal van voorbeelden.

Hoe werkt het

  • Klik op onderstaande button 'Start je actie'
  • Je komt nu op Sovon-pagina van de website JustGiving
  • Kies voor 'Maak je eigen actiepagina' (onder de foto)
  • Vul het formulier in
  • Doorloop de stappen 'opmaken', 'gegevens' en 'publiceren'
  • Je actiepagina is klaar!

Het kost slechts tien minuten. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met Laurien Holtjer.

Start je actie voor Sovon

Cadeau

Wist je trouwens dat je ook een soort cadeau kunt doen?