Landelijke Dag in de Reehorst 28 november 2015

Standindeling Landelijke Dag bekend

De Landelijke Dag van 28 november 2015 in de Reehorst barst - traditiegetrouw - uit z'n voegen van de stands. De indeling voor dit jaar is nu bekend.

Bekijk de plattegronden in PDF.

De indeling is in grote lijnen als volgt:

In de hal waar u binnenkomt vindt u de Sovon-infobalie. Mensen die zich vooraf aangemeld hebben ontvangen hier een polsbandje en een gratis lot, degene die zich niet aangemeld heeft gaat eerst even betalen en ontvangt dan een polsbandje.

Mozartfoyer

Gaat u rechtdoor en naar beneden, dan komt u in de Mozartfoyer. Hier beginnen de stands van de natuurorganisaties en vindt u ook de Sovon-projectenstands. Gaat u verder, treft u rechtsachter de reizenmarkt en linksachter de boekenmarkt aan. U bent dan inmiddels het koffie- en theepunt aan de linkerkant voorbij gelopen.

Loulou

Gaat u vanuit de hal rechtsaf naar beneden, dan komt u in een hal met de fraaie naam Loulou. Hier pakt de veel-bekroonde kunstenaar Elwin van der Kolk uit (in de loterij kunt u trouwens ook iets van zijn hand winnen!).

Salon Claire

Vanuit Loulou komt u via Coco in Salon Claire terecht, hier vindt u de optiek-stands, en ook Vogelbescherming en kunstenaars, maar bovenal de stand van de hoofdsponsor van de Landelijke Dag, Meopta. Meopta stelt de hoofdprijs in de loterij beschikbaar, te weten een Meopta Meopro 8x42 HD kijker!

Roekel & Beethovenfoyer

Gaat u vanuit de hal naar boven (rechts) dan komt u in Roekel terecht, waar u naast de jeugd (JNM/NJN) nog een paar natuurorganisaties en professionele bureaus aantreft. Als u uw pad vervolgt komt u in de Beethovenfoyer, waar veel VWG's en soortenorganisaties een plekje vinden.

Standhouders steunen Vogelatlas

Veel van onze standhouders hebben één of meer prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij die geheel ten goede komt aan de Vogelatlas. Bekijk hier de lijst van deelnemende standhouders en de mooie prijzen die er dankzij hun te winnen zijn.