Standindeling Landelijke Dag

 

Zoals altijd zijn er op de Landelijke Dag veel stands van zeer diverse organisaties. Natuurlijk vogelorganisaties, maar ook als je een verantwoorde reis zoekt, iets van een terreinbeheerder wilt weten of een leuke kijker zoekt, kun je op de Landelijke Dag iets van je gading vinden.

Er lijken steeds meer leuke boeken uitgebracht te worden, die vind je ongetwijfeld op de traditionele boekenmarkt waar veel uitgevers vertegenwoordigd zijn. Of zoek je wat moois voor aan de muur? Een prachtige foto of een wezenloos mooi schilderij? Ga dan eens buurten bij een van de kunstenaars.

Kom kijken

Op deze Sovon-dag zijn we natuurlijk zelf ook ruimschoots aanwezig. We hebben in zaal New York weer een eiland gecreëerd waar je informatie kunt krijgen over de water- en broedvogels, maar ook over het jaar van de Wilde Eend, Wadertrack, Chirp of Avimap. Heb je een Sovon-gerelateerde vraag, dan zullen we daar ons best doen die voor je te beantwoorden. In de Sovonverkoopstand kun je terecht voor boeken, een t-shirt, of iets anders leuks voor Sinterklaas. In foyer New York kun je tot 13.30 uur nog loten kopen voor de loterij, waarmee weer ontzettend leuke prijzen te winnen zijn.

Lijst met stands

We hebben van de stands een lijst namen gesorteerd op nummer en een lijst op alfabetische volgorde. Bedenk bij die laatste lijst dat sommige namen kunnen beginnen met Stichting of Het of De, dan zoek je niet tevergeefs naar je favoriete club.

Zoals je zult zien, is De Reehorst weer tot de nok gevuld met stands. Veel plezier!

Bekijk de standindeling en plattegronden in PDF (kleine wijzigingen zijn nog mogelijk).