Foto: Harvey van Diek

Sponsor je favoriete soort voor de Vogelatlas

Honderden vrijwilligers die duizenden uren in het veld zijn om miljoenen vogels te tellen. Deze monsterklus moet uiteindelijk leiden tot de nieuwe Vogelatlas van Nederland, een grote publicatie met een gedetailleerd en actueel beeld van de Nederlandse vogelstand in zowel winter als voorjaar.

Hoewel veel (tel-)werk belangeloos door vrijwilligers wordt verricht, kost het project veel geld. Daar moeten uiteraard inkomsten tegenover staan. Een deel van de inkomsten proberen we bij elkaar te krijgen via soortsponsoring. Dit kan als particulier, maar ook als organisatie of bedrijf.

Sponsormogelijkheden

Vanaf 100 euro kun je een specifieke soort sponsoren. Jouw naam of organisatie wordt dan vermeld op de soortpagina op de website en het uiteindelijke boek. Vanaf 250 euro wordt je logo getoond op de pagina en krijg je een exemplaar van het boek toegestuurd. Ook is het mogelijk om hoofdsponsor te worden van een soort.

Donatie

Is 100 euro teveel maar wil je toch de Vogelatlas financieel steunen? Dan kan dat natuurlijk ook! Iedere bijdrage is welkom, en bij 25 euro krijg je een mooie stickerset cadeau met vogelfoto’s, voor 50 euro een ansichtkaartenset vormgegeven door kunstenaar Elwin van der Kolk. Bekijk alle tegenprestaties en doneer »

Tussenstand

Inmiddels hebben we al ruim 6000 euro binnengehaald met de soortsponsoring! Doneer ook voor de Vogelatlas en je bent één van de supporters die het onderzoek naar vogels in Nederland mogelijk maakt.

www.sovon.nl/steundeatlas