Voorpagina Sovon-Nieuws 2104-3

Sovon-Nieuws drie is uit!

Wellicht wat later dan gedacht, is het september-nummer van Sovon-Nieuws verschenen. Een prachtige spreeuwenfoto van Michel Geven siert de voorkant.

Mooie inhoud

Maar natuurlijk gaat het vooral om de inhoud, en die is minstens zo mooi! Zo laat, onder andere, het broedvogel monitoring project een berg spannende resultaten zien, werd het ganzenseizoen 2013/14 gekenmerkt door vroeg aankomen en vroeg vertrekken, kijken we naar de eerste resultaten van het Meetnet Urbane Soorten, en richten we onze schijnwerper op de Pallas' Boszanger in Nederland én in Europa.

Interviews

Het "In de klei"-interview laat Sjoerd Dirksen aan het woord bij een poging Krooneenden te ringen. Terwijl verderop in het blad Anthonie Stip uit de doeken doet hoe je grote slaapplaatsen van Spreeuwen kunt tellen.

LD

Staat in de pharmacologie voor "Letale dosis", maar bij Sovon toch echt voor Landelijke dag. Veel info over deze dag, die je natuurlijk niet mag missen! Dus meld je aan via sovon.nl/ld!

Niet in de bus

Heb je Sovon-Nieuws nog niet in de bus, dan kun je het blad vast inzien via publicaties/sovon-nieuws-20143. Heb je over een week nog niets ontvangen, dan moet je dat even melden.

Ben je geen lid, dan kun je natuurlijk altijd lid worden, zodat ook jij het blad in de toekomst in de bus krijgt. Jouw steun is in ieder geval van harte welkom!