Signeersessies op Landelijke Dag

Ben je ook op de Landelijke Dag? Op 28 november zijn er naast veel lezingen ook een paar signeersessies. Koos van Zomeren signeert zijn boeken graag voor je en Albert Beintema zet zijn handtekening in De grutto.

In de zaal van de Jaarrond Tuintelling leest Koos van Zomeren voor uit eigen werk. Zijn oeuvre bevat veel natuurboeken en die signeert hij na de lezing graag voor je. Neem dus gerust je boek(en) mee. Om 10.45 begint zijn lezing in de Bachzaal en om 11.10 is daar aansluitend de signeersessie.

De grutto

Om 10.45 uur is de lezing van Albert Beintema over de Grutto in de Schouwburgzaal. In de grote pauze signeert hij zijn boek De grutto bij de stand van AtlasContact.

Vogels van het Leijpark

Teller Henk Moller Pillot heeft een boek uitgebracht over 40 jaar lang jaarrond tellen in het Leijpark volgens een transect-methode. Standnummer 41. Signeersessies in de eerste koffiepauze en de lunchpauze.

Een aangename onrust

Gerard Ouweneel signeert zijn boek 'Een aangename onrust'. In het boek brengt hij een aantal van zijn columns bijeen. De meeste zijn nog niet eerder gepubliceerd. Daarnaast deelt Gerard enkele reisverhalen, kijkt hij met nostaligische weemoed terug naar verdwenen vogelgebieden en beschrijft hij op anekdotische wijze de vogelbelevenissen tijdens zijn werk voor de nieuwe Sovon-atlas en ervaringen met vogels in zijn tuin. 

Gerard signeert tijdens de pauzes het boek in de stand van Elwin van der Kolk, nummer 55.