Beeld: Sovon / Peter Eekelder

Online workshops

Om je op afstand dit veldseizoen zo goed mogelijk te begeleiden, zenden we workshops uit. We gaven al workshops over de app Avimap, BMP en MUS.

Nu allerlei bijeenkomsten vanwege Covid-19 niet meer mogelijk zijn, willen we je op deze manier zo goed mogelijk ondersteunen. We zijn begonnen met de workshops over de app Avimap en de telprojecten BMP en MUS. Je kunt deze terugkijken op YouTube.

 

 

 

Rechtstreeks naar de workshops gaan:

Volgende workshop

Interactieve workshop op donderdagavond 30 april - 20.00 - 21.00u: Vogelzang: lastige duo's in mei

Tijdens deze interactieve workshop nemen Joost van Bruggen en Albert de Jong je aan de hand bij het uit elkaar houden van de zang van zogenaamde lastige duo's, zoals de Zwartkop en Tuinfluiter. Ze behandelen enkele verschillende biotopen met de lastig uit elkaar te houden geluiden. Ook enkele roepjes worden besproken. Zo sta je weer helemaal scherp om het vogelkoor dat je begin mei hoort te ontrafelen. De opzet wordt nog interactiever dan de vorige workshops, maar daarover volg hier nog meer informatie.

Hoe doe ik mee?

Ga op de geplande datum net voor 20.00u achter je pc zitten en houd je apparaat met (i)Avimap erop binnen handbereik. Je kunt de workshops volgen via ons YouTubekanaal. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar dat kan al wel op het kanaal. Tijdens de workshops kun je in de chatbox vragen stellen als je bent ingelogd op YouTube. 

Vragen?

Heb je specifieke vragen of tips, laat die dan gerust even weten via een mailtje.