Thuis lezingen volgen en vragen stellen in de chatbox

Online Landelijke Dag komt eraan

Zaterdag 28 november is het zover: de Landelijke Dag, maar dan helemaal online. Via YouTube kun je drie verschillende livestreams met boeiende lezingen volgen. In de radiopodcast hoor je leuke gesprekken met de sprekers en je kunt rondlopen op de virtuele beursvloer. Kortom, veel te beleven!

Meld je gratis aan, zodat je alle informatie vooraf krijgt.

 

Interessant lezingen- en workshopprogramma

In drie streams zenden we van 10.00 - 17.00 uur lezingen uit. Het is een gevarieerd programma, van een lezing over de herkenning van eendenvrouwtjes tot de opkomst van exotische papegaaien in Europa. Het volledige programma bestaat uit 22 lezingen. Op YouTube kun je gemakkelijk wisselen tussen de programma's en zo je eigen serie lezingen live volgen. Vragen kun je meteen in de chatbox stellen, zodat de spreker ze kan beantwoorden. In een vierde stream vind je bovendien workshops over onder andere optiek en vogelreizen.

Radiopodcast met Begijn Le Bleu

's Middags gaat de bekende Belgische komiek en vogelaar Begijn Le Bleu achter de schermen in gesprek met verschillende sprekers. Ook is er een boekenhoek, waarin hij diverse nieuwe vogelboeken bespreekt. Deze leuke, afwisselende podcast is eveneens via YouTube te beluisteren en bekijken.

Virtuele beursvloer 

Tussendoor kun je rondlopen op een digitale beursvloer en medevogelaars ontmoeten. Je loopt met je muis door een virtuele ruimte, kunt vragen stellen aan Sovon-medewerkers en andere organisaties, maar natuurlijk ook even bijkletsen met een oude bekende via de video-chat.

Online informatiemarkt

Op 28 november lanceren we een website met daarop een online informatiemarkt. Veel van de stands die je voorheen in het echt kon bezoeken hebben daarop een online plek met mooie aanbiedingen. Deze website is tot en met 6 december te bezoeken.