Landelijke Dag verhuist dit jaar naar Omnisport in Apeldoorn

Nieuwe locatie Landelijke Dag

De Landelijke Dag vindt dit jaar plaats op 24 november en staat in het teken van de presentatie van de nieuwe Vogelatlas van Nederland. Vanwege deze speciale editie van de Landelijke Dag verhuizen we naar een nieuwe locatie: Omnisport in Apeldoorn.

Aan het programma wordt nog volop gewerkt, maar uiteraard staat de officiële presentatie van de nieuwe Vogelatlas centraal! De Vogelatlas van Nederland toont de veranderingen en laatste stand van zaken omtrent de vogelpopulaties in ons land. Een schitterend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken, waardoor je inzicht krijgt in de actuele verspreiding van broedvogels en wintergasten.

Voorinschrijving en korting Vogelatlas 

De voorinschrijving start na de zomer. Meld je aan voor de Vogelatlas-update en ontvang direct bericht als de voorverkoop start. Het boek kost 60 euro, maar leden en vrijwilligers krijgen op de Landelijke Dag korting. 

Informatiemarkt

Naast de presentatie en boeiende lezingen bieden we ook dit jaar weer plaats aan een uitgebreide informatiemarkt. Daar waar normaal sporters hun topprestaties leveren, zullen nu de bijna 100 standhouders op en rondom het middenterrein van de wielerbaan staan.  

Aanmelden

Aanmelden voor de Landelijke Dag kan vanaf 15 augustus via www.sovon.nl/ld. Hou deze Landelijke Dag-pagina ook in de gaten voor actuele ontwikkelingen en het definitieve programma!

Partners 2019

 

    

                                                                                                                                

Hoofdsponsor

 

                                                                                                                               

Medesponsoren

 

Texel Vogelinformatiecentrum Sovon                    Stichting Vogelreizen sponsort de Landelijke Dag 2017 Sovon       

 

BirdingBreaks sponsort Landelijke Dag Sovon   KNNV Uitgeverij Sovon