Goede kans om een Groene Specht te zien tijdens de Vogelweek | Foto:Chris-Jan van der Heijden

Nationale Vogelweek 2019: excursieleiders gezocht

De Nationale Vogelweek – van 11 t/m 19 mei a.s. - is een week vol vogelactiviteiten, vooral bedoeld om beginnende natuur- en vogelliefhebbers kennis te laten maken met onze prachtige en afwisselende Nederlandse natuur.

Draagvlak voor natuurbescherming begint met enthousiasme en verwondering. Zet ook jouw organisatie op de kaart, deel je kennis en enthousiasme, werf leden voor je Vogelwerkgroep en draag bij aan de bescherming van onze natuur. Vogels en natuur beschermen doen we samen!

Excursie organiseren?

Heb je al een excursie aangemeld voor de Nationale Vogelweek? Namens je deelnemers: dankjewel! Je hebt ongetwijfeld al inschrijvingen; er is heel veel vraag naar excursies en een paar excursies zitten zelfs al volgeboekt.

Maar lijkt het je leuk om mee te doen? We zouden het erg prijs stellen als je een excursie wilt organiseren. Want – zoals gezegd – er is veel vraag naar excursies. En het is natuurlijk ook leuk om te doen!

Of misschien kennen je iemand die een geboren excursieleider is? Maak hem of haar opmerkzaam op dit berichtje.

Publiciteit

Binnenkort beginnen we vanuit Vogelbescherming mensen uit te nodigen voor de Vogelweek. Dus als je uiterlijk 24 april een excursie aanmeldt op www.vogelweek.nl dan kunnen wij voor de publiciteit zorgen.
In voorgaande jaren werkte lokale werving via bijvoorbeeld huis-aan-huis kranten ook heel goed. Dus op genoemde website is een persbericht te vinden dat je naar wens kunt aanpassen om aan media in jouw regio te sturen.

Aanmelden excursie

Het aanmelden van een excursie is heel gemakkelijk. Via de volgende link vind je de informatie over de Vogelweek die je nodig hebt om een activiteit te organiseren.

En hoe eerder je je excursie online plaatst, hoe groter de kans is dat je activiteit wordt volgeboekt. Er staan nu al vele aangemelde excursies online, maar er kan dus altijd meer bij!

Namens de organisatie alvast bedankt!