Naar welke lezing ga jij?

Over een paar weken heten we je graag welkom op de Landelijke Dag. Een dag vol boeiende lezingen, die nu allemaal bekend zijn! Verdeeld over 5 zalen zijn er bijna 40 lezingen die stuk voor stuk erg boeiend zijn. Download nu het handige overzicht en geef je voorkeuren door.

Op de Landelijke Dag krijg je een programmaboekje van ons. Toch is het prettig om vooraf al even een handig overzicht van alle lezingen te bekijken en zo je plan uit te stippelen. Download het overzicht hier

Geef je voorkeur door

Heb je een indruk gekregen van de lezingen en weet je welke je het liefst wilt bezoeken? We willen graag weten welke lezingen je voorkeur hebben, zodat we kunnen inschatten waar het druk wordt en welke lezingen we moeten herhalen. Geef je voorkeur door via het formulier. (let op, dit is geen reservering!)

Ook workshops

Er zijn ook verschillende workshops in een kleine zaal die je kunt volgen. Geef je hier op, er is plek voor 24 deelnemers.

Aanmelden Landelijke Dag

Een ticket voor de Landelijke Dag kost 10 euro. Daarvoor krijg je een programma boordevol inspirerende verhalen, ontmoetingen en laatste telresultaten. Leden en vrijwilligers van Sovon krijgen 5 euro korting. Als je je vooraf aanmeldt, krijg je bij het inleveren van je toegangsbewijs een gratis lot

Aanmelden Landelijke Dag