Standindeling voor de Landelijke Dag is bekend

We hebben op de standhouderspagina van de Landelijke Dag een link geplaatst naar de PDF met voor de verschillende zalen de standindeling.

Verbouwing

Er hebben afgelopen jaar wat verbouwingen plaatsgevonden in de Reehorst en dan met name beneden in wat nu New York heet en voorheen de Mozart was. We hebben daardoor wat minder standruimte.

Ornamenten

Waar vorige jaar de Sovon-verkoopstand was, is nu een podium gebouwd en langs de wanden zijn her en der ornamenten in de vorm van kasten aangebracht, waardoor de stands iets verder van de wand komen.

Krapte

Door de ontstane krapte moesten we wat gaan schuiven en zijn we vooral de Roekel meer gaan gebruiken. Hier zijn nu een aantal van onze partners, zoals RAVON, Vlinderstichting en Zoogdiervereniging, terug te vinden.

Nummertjes

Op de standhouderspagina zijn ook twee lijsten opgenomen; de eerste gesorteerd op standnummer en de tweede alphabetisch gesorteerd.

Tevreden

We hopen dat de bezoekers zo snel de weg naar hun geliefde stands kunnen vinden in het doolhof "De Reehorst" en dat we de standhouders naar tevredenheid een plekje hebben gegeven op de altijd goed bezochte markt.

Tot ziens

We zien elkaar op de 26e in Ede (en koop die loten!)